Armband Houder

Filters tonen

Toont alle 40 resultaten

Toont alle 40 resultaten

Hoe je armbanden opbergen met een armbandhouder: het juiste idee!

Kettingen, manchetten, armbanden, vandaag de dag zijn er allerlei soorten armbanden, in een oneindige variatie van ontwerpen. Ze kunnen van zilver zijn, fantasie, bezet met edelstenen, gegraveerd, met een eenhoorntje of ontworpen om onze kleine prinsesjes te behagen. Zoals u ziet, is de armband in staat om mensen van alle leeftijden en achtergronden te verleiden. En dat is best cool, daarmee kun je je rockstijl tot het uiterste drijven met studs of je bohemian kant met gekleurde parels, kortom, het is oneindig uit te buiten.

Het is ook geweldig dat het een probleem kan worden, want deze panoplie van diverse en gevarieerde polssieraden, die moet je nog steeds opbergen (ja, ja, doe het als je niet wilt dat juweliers en juweliers elkaar naar het leven staan)! Hiervoor is er geen gebrek aan oplossingen. Wij kennen reeds sieradendozen met meerdere laden en fluwelen kussentjes die veel comfort bieden, of sieradendozen met compartimenten waarin alles kan worden opgeborgen. Maar het zijn niet de enige geschikte displays. De armbandhouder en, meer in het algemeen, de sieradendozen zijn praktische, originele en decoratieve alternatieven voor het bewaren van sieraden.

Zo zijn al uw schatten voor iedereen zichtbaar, binnen handbereik en toch perfect veilig en goed bewaard. Net als sieraden, zijn er sieraden in alle vormen en voor alle smaken. Of ze nu gemaakt zijn van messing, stof, porselein of keramiek voor de meest kostbare, de kunst is om er een te vinden die bij uw sieradencollectie past. Eenmaal gekozen, zal het snel de perfecte sieradenhouder worden!

Organiseren en opbergen met polsbandjeshouders

Bij Sieradendoos.com heeft u keuze te over als het gaat om het opbergen van uw sieraden, dus wij dulden geen excuses! Wie zijn sieraden het liefst opbergt in allerhande doosjes, vindt zeker zijn gading in onze collectie sieradendoosjes. Degenen die de voorkeur geven aan de hangende oplossing en die hun accessoires willen kunnen bewaren zonder ze te verbergen, zullen blij zijn met de optie van de armbandhouder. De Face, Eye en Luxury polsbandjeshouders moeten liefhebbers van decoratie aanspreken met hun strakke design en natuurlijke elegantie. Zelfs leeg zijn het echte trendy objecten om met trots op uw dressoirs te zetten. De meest georganiseerden onder u zullen ongetwijfeld de hartvormige muurarmbandhouder of de sieradenhouder voor de garderobe op prijs stellen, een perfecte combinatie van soberheid en efficiëntie. Beide zijn een prima oplossing voor wie weinig ruimte heeft maar toch opslagruimte nodig heeft. Omdat hij niet op poten staat, kan de ene aan de muur worden gehangen en de andere in uw kleerkast, ingenieus, niet?

Bij de selectie ervan moet niet alleen rekening worden gehouden met het esthetische aspect. Hoogte, materiaal en functionaliteit zijn even belangrijk. Velen onder u durven de stap niet te wagen, met het argument dat een sieradenhouder uw accessoires niet beschermt tegen stof en vocht. Maar dat was vroeger. Nu bieden sommige modellen speciale opslagruimte EN een beschermende glazen behuizing, die perfect is dankzij de transparante zijde. Er is dus ruimte voor zelfs de grootste stukken in uw collectie, zoals kwarts- of automatische horloges. Hiermee worden uw zilveren, gouden of zelfs platina kettingen veilig opgeborgen, zonder oxidatieproblemen. Iets om de meest veeleisende te plezieren. Wat uw persoonlijkheid ook is, wij zijn er zeker van dat deze kleine sieraden displays en houders u zullen verleiden. Het moeilijkste zal kiezen zijn, zoals altijd als het om sieraden gaat! Het moeilijkste is kiezen, zoals altijd bij sieraden. Deze voorwerpen zijn ook goede geschenkideeën, origineel en nuttig, dus het zal waarschijnlijk niet misgaan als u ze aan een sieradenverslaafde geeft. Vaarwel ringen die botsen, kettingen die in de knoop raken en oorbellen die verdwijnen. Hallo voor de georganiseerde, onderhouden en bewaarde collectie! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar het is zo veel makkelijker om verleidingen te weerstaan als je er eenmaal aan toegegeven hebt…

Na uw armbanden moet u misschien uw zegelringen, trouwringen, gouden ringen en andere ringen op een geschikte displaystandaard opbergen? Bezoek onze collectie ringhouders en laat u verleiden door de veelheid aan mogelijkheden.