Oorbellen Houder

Filters tonen

Toont alle 91 resultaten

Toont alle 91 resultaten

De oorbellenhouder, de perfecte plek om alles in op te bergen

De sieradenhouder is een geweldig accessoire voor het organiseren van uw sieradencollectie thuis. Veelzijdig, kan het worden gebruikt om uw sieraden op te bergen en te organiseren, of als een decoratief object op zich. Voor oorbellen, kan het een waardevolle bondgenoot zijn.

De juiste oorbellen houder voor uw behoeften kiezen

Bij de keuze van oorbellen is er heel wat variatie: bungelende zilveren oorbellen of kleine inox of platina hoepelooringen, kwastjes, kleine goudstukjes of grote XXL ringen en andere discrete diamanten… als de keuze niet gemakkelijk is, kunt u met de oorbellen houder in elk geval alle variëteiten bewaren zonder ooit in de problemen te komen.

Het aanbod van opbergmogelijkheden voor sieraden is ook immens en het kan dus moeilijk zijn om te kiezen. De belangrijkste functie van de oorbellen houder is om je accessoires georganiseerd te houden. Ze zijn ook ontworpen om ze mooi tot hun recht te laten komen en u ‘s morgens kostbare tijd te besparen door het paar dat u nodig hebt meteen te vinden zonder in alle laden en vakken van uw sieradendozen te hoeven rommelen. Als u geen ruzie wilt maken met de juweliers, zeggen wij vaarwel tegen het kleine opvangbakje op uw nachtkastje en hallo tegen de sieradendisplay met zijn vele haakjes, die uw voorwerpen veilig zal ondersteunen en hun mooie glans zal bewaren.

Zo opgehangen worden uw mooiste sieraden beschermd tegen wrijving en andere kleine schokken die de veroudering van uw mooie stukken door kracht kunnen versnellen. In dezelfde categorie vinden we soms bustes of kleine etalagepoppen die, in plaats van echte opbergmeubelen voor sieraden te zijn, vooral worden gebruikt om een bepaald stuk in de kijker te zetten. Dit maakt ze nogal onfunctioneel in vergelijking met de vaak zeer originele accessoirestandaards.

Houten, metalen of op een standaard, als u advies wilt over de keuze van uw sieradenhouder, zoek dan eerst uit welke voorwerpen u eraan wilt hangen. In sommige gevallen kan een ringhouder volstaan, in andere niet. Als uw ruimte zeer beperkt is en uw meubilair al vol staat met allerlei decoratieve voorwerpen, kan een wandsieradenhouder een doeltreffend alternatief zijn. Het is ook een goed moment om uw decoratie uit te zoeken, want deze sieradenhouders kunnen heel trendy zijn en een sleutelstuk van uw decoratie worden. Het design van deze sieradenhouder zal een interieur met een Scandinavische look sublimeren met elegantie, wat wil je nog meer! Sieradenboom of display op pootjes, we kunnen zeggen dat oorbellen houder echt niet slecht zijn.

Nu je oorbellen goed geordend en uitgestald zijn, is het tijd om voor de rest van je outfit te zorgen! Ringen, armbanden en kettingen, in de sieradenhouder past alles! Ooringen, halskettingen en armbanden die in de knoop raken, behoren nu tot het verleden! Voor dames die meer de kaart van de veiligheid willen spelen dan de kaart van de versiering, zijn sieradenboompjes zeker geschikter. Met een opberglade, een vak en een vochtbarrière zeggen we hallo tegen comfort en bye bye tegen oxidatie.