Reis Sieradendoos

Filters tonen

Toont alle 34 resultaten

Toont alle 34 resultaten

Op reis met uw sieraden: de reissieradendoos gaat overal met u mee

Wat is er onaangenamer na een lange reis naar onze vakantiebestemming dan tevergeefs in onze koffers te moeten rommelen op zoek naar onze lievelingsjuwelen? Om, wanneer je in je tas reikt, te beseffen dat halskettingen, dunne armbanden en bungelende oorringen tijdens de reis met elkaar verstrengeld zijn geraakt en één enkel, licht verontrustend geheel vormen. Terwijl uw medereizigers op het avondeten wachten, bent u heel lang aan het ontwarren. Op dit punt kun je alleen je vingers kruisen en hopen dat er niets breekt!

Onze juwelen zijn een beetje als een deel van ons. Wij houden er zonder halve maatregelen van, en ook al zou het redelijker zijn geweest om ze tijdens onze vakantie thuis te laten, het kan toch niet zo zijn dat wij ons tijdens ons verblijf niet tooien met onze mooiste stukken! Dus we zijn niet van plan om zonder hen te vertrekken. We hebben er echter niet aan gedacht om ze tijdens onze verkenning in een geschikte doos te vervoeren. De reissieradendoos voor op reis is een must-have voor het vervoeren van uw mooiste schatten. Hij is klein en licht en heeft veel vakjes, zodat u er gemakkelijk lange halskettingen, horloges, kostbare ringen en extravagante oorringen veilig in kunt opbergen.

Draag uw sieraden in een passend etui voor een avontuur

Net zoals uw hygiëne- en schoonheidsproducten recht hebben op een opbergplaats, waarom dan niet ook een voor uw juwelen. Als de grootste edelsteensets nauwelijks in het midden van uw koffer kunnen verdwalen omdat ze zo extravagant zijn, kunnen uw kleine zilveren ringen en pareloorringen gemakkelijk verdwijnen. Eerlijk, hoe vaak heb je tegen jezelf gezegd “Dit is genoeg.” En hoe vaak is dat niet op een mislukking uitgelopen! Een van de slimste keuzes is een speciaal ontworpen sieradendoosje voor op reis, dat functioneel is en zo weinig mogelijk ruimte inneemt. Alleen al voor het geval u besloten hebt een leuk souvenir van uw vakantiebestemming mee terug te nemen.

Een leuk souvenir dat er toevallig uitziet als een kleine armband of halsketting. Wat een teleurstelling om te ontdekken dat het al beschadigd is als je thuiskomt, of erger nog, niet gevonden! Deze speciaal ontworpen sieradenetuis voor op reis zijn een geweldige manier om uw bedels, kettingen en medaillons veilig en op een georganiseerde manier mee te nemen. Dit is een van de beste manieren om uw kostbare spullen veilig op weg naar uw vakantie te bewaren zonder ze in uw bagage te verliezen. Dus, ga naar het einde van de wereld zonder enig risico!

De juiste doos vinden om uw sieraden in te bewaren

Er zijn allerlei soorten dozen voor elke behoefte! In de compacte reissieradendozen kunt u dertig sieraden vervoeren en is er voor elk type sieraad een eigen ruimte. Uw ooringen zullen veilig zijn en niet rondslingeren in een zak, uw halskettingen zullen niet in de knoop raken en uw armbanden zullen veilig zijn. Klein en praktisch, u kunt hem zelfs in een rugzak stoppen en meenemen in het vliegtuig, dus u kunt gerust zijn!

Voor degenen onder u die zeggen dat ze niet genoeg ruimte in hun bagage hebben voor zelfs maar een kleine doos, geen excuses meer. Er is een flexibel en functioneel reisjuwelenzakje. Zo kunt u uw favoriete sieraden niet alleen meenemen op een weekendje weg, maar ze ook in uw handtas stoppen. Voor de dames die niet konden kiezen uit hun sieraden en besloten hebben alles mee te nemen, geen zorgen, wij hebben jullie gedekt. De beautycase is iets minder compact, maar heeft een grotere opslagcapaciteit, zodat u alles mee kunt nemen zonder iets te beschadigen.

En om niemand te kort te doen, heren, een heel mooi struisvogelleer etui om uw horloges in te vervoeren is ook aanwezig op de site. Zoals u ziet, zijn er verschillende mogelijkheden en alternatieven om met uw sieraden te reizen en ze tijdens de reis op te bergen zonder dat ze te veel plaats innemen. Naast het aanbod van verschillende modellen, aangepast aan de verschillende types moppers en reizigers, is er ook een ruime keuze wat het design betreft. Rond, vierkant of rechthoekig, zacht of hard, stoffen of fluwelen interieur, er is voor elk wat wils wat vorm en kleurkeuze betreft.

Uw sieraden op reis bewaren om ze te beschermen

Juweliers zullen u zeggen: om uw sieraden duurzaam te bewaren, is er maar één oplossing: ze zorgvuldig bewaren. En zorgvuldig opbergen betekent niet dat je ze zomaar in een doos gooit, de een op de ander, zonder enige organisatie. Wist u dat dit de beste manier is om uw kostbare voorwerpen hun waarde te laten verliezen? Kleine schokken en herhaald wrijven laten onuitwisbare sporen na. Het zou zonde zijn uw sieraden meer te hebben beschadigd door te proberen ze te bewaren dan door ze te dragen, vindt u niet? Denk dus logisch en methodisch na of investeer in een sieradendoos of -houder. Met een speciaal compartiment en een delicaat interieur, hoeft u zich alleen maar te laten leiden.

Als u uw mooiste bezittingen mee op vakantie wilt nemen en ervoor wilt zorgen dat ze de reis kunnen doorstaan en tijdens uw verblijf netjes worden opgeborgen, is de sieradendoos voor op reis een onmisbare accessoire, met onmiskenbare voordelen. Ritssluitingen, drukknopen en andere sluitsystemen voorkomen elk risico op ontsnapping. De structuren, aangepast aan het opbergen van verschillende stukken, maken het mogelijk de hoofdpijn van verwarde sieraden te overwinnen. Praktisch, comfort en design, we herhalen het, maar de reissieradenkist is de ideale bondgenoot om uw collecties in uw bagage te vervoeren, op het moment van een escapade!

Bent u een liefhebber van decoratie en kleine, veelzijdige voorwerpen vol charme? U zult dol zijn op onze glazen sieradendozen en hun vintage look!