Ringhouder

Filters tonen

Toont alle 23 resultaten

Toont alle 23 resultaten

Draag je je ringen niet? De ringhouders bewaren ze voor je!

Vrouwen en ringen rijmen niet en toch kan het een moeilijk zonder het ander. Smaragd, robijn en diamant of zelfs fantasiesieraden, er is een overvloed aan rijkdom om uit te kiezen en de diversiteit laat alleen maar meer excentriciteit toe. We vinden het geweldig. Maar dan, wat gebeurt er als het tijd is om ze op te bergen?

Wij zien u al aankomen, ja u, die er een gewoonte van hebt gemaakt uw dunne ringen op de rand van de wastafel of zo maar ergens, bovenop uw commode te leggen. En die, op een mooie dag, boos op jezelf zijn omdat je je sieraden hebt laten rondslingeren. Als je de kleine draagtas op het nachtkastje hebt gekozen, is het nog steeds niet perfect, maar het is al goed voor je. Of het nu gaat om een zegelring, een trouwring, een verlovingsring of een familiejuweel, hoewel ze vaak puur decoratief zijn, hebben vele een sentimenteel doel. Als ze niet aan onze vingers worden gedragen, moeten onze ringen zorgvuldig worden bewaard, luidt het woord van de juwelier.

De ringenhouder: de beste vriend van uw ringen

Een collectie ringen van alle soorten, verguld of roestvrij staal, bezet met een diamant of gemaakt van fimoklei, is geweldig. Maar het mooie van sieraden is dat het niet aan ons is om ons eraan aan te passen, maar om onze persoonlijkheid te onthullen. Dus alles kan! Om ze langer te kunnen bewaren en vocht en oxidatie te voorkomen, moeten ze op de juiste manier worden bewaard.

Hiervoor is er een indrukwekkende variëteit aan aangepaste opslagunits. Ver van de klassieke sieradenboom of bustes en etalagepoppen zijn er een hele reeks sieradenkistjes met laden en vakjes, waterdichte en luchtdichte houten sieradendoosjes, fluwelen kistjes en andere diverse sieradendisplays. Sommige kunnen zelfs in uw kleerkast worden geplaatst, en wie niet van staande modellen houdt, kan kiezen voor de sieradenhouder voor aan de muur! De accumulatie van opslag is erg in de mode en de trend is terug te vinden op sociale netwerken. Deze dames pronken met hun vele vitrines, sieradenhouders en andere doosjes waarin mooie sieraden en kleine schatten worden bewaard.

We houden van de ringhouder om verschillende redenen. Hoewel iets minder veilig dan zijn neefje de sieradendoos, is hij toch veel praktischer en kan hij in sommige gevallen een echte aanwinst voor uw decoratie worden. Gemaakt van hout, metaal, stof en soms zelfs keramiek of porselein, past deze sieradenhouder zich aan uw interieur aan. Boheems of barok? Geen probleem, het kan op duizend verschillende manieren gebruikt worden. Uitgerust met haakjes voor halskettingen, ringen of oorbellen, wordt hij soms gecombineerd met een schaaltje. Sommige modellen hebben zelfs opberglades en een transparante vitrine! Wie zei dat de ringhouder geen bescherming bood tegen stof en vocht? We hebben net bewezen dat je het mis had. U kunt nu uw oorbellen ophangen, uw ringen ophangen, uw mooie gouden sieraden bewaren en uw sieraden en edelstenen met gemak laten zien zonder bang te hoeven zijn voor oxidatie. Echte organizers, uw sieradencollectie is goed georganiseerd en toch binnen handbereik, en daar houden we van!

De ringenhouder, het perfecte geschenk voor liefhebbers van mooie voorwerpen

We vergeten bijna te vermelden dat deze houder ook ideaal is om de mooie sieraden van je vriendin Zoé in op te bergen, dus als je niet weet wat je moet geven, is deze opberger een zekerheidje. Met dit kan het niet misgaan, het enige risico is dat je om meer gevraagd wordt! Een vrouw die een ring draagt zal altijd een accessoire nodig hebben om ze op te bergen, het is ook waar dat één en één twee maakt, dus ga je gang en koop een ringenhouder!

Bij Sieradendoos.com heeft u keuze te over en bent u toevallig op zoek naar een leuk cadeau, kijk dan eens bij onze collectie sieradenhouders. U vindt ze in alle maten en materialen: kies naargelang uw behoeften!