Sieradenboom

Filters tonen

Toont alle 13 resultaten

Sieradenboom: een combinatie van decoratie en opslag voor uw favoriete sieraden

In de familie van doosjes, kistjes en andere opbergers voor sieraden, vraag ik naar de sieradenboom. De mooie, elegante en veelzijdige display, ideaal ontworpen om uw kleine schatten veilig op te hangen. Voor al diegenen die dachten dat dit type steun alleen goed was voor het opbergen van uw fijne kettingen en chique armbanden, denk opnieuw. We maken een eind aan vooropgezette ideeën en leggen uit waarom.

Een opslagsysteem als geen ander

De sieradenboom is veelzijdig. Een beetje zoals alle andere accessoires van dit type, zou je kunnen vragen? Natuurlijk zijn er veel verschillende etuis en dozen die uw sieraden en edelstenen kunnen bevatten. Maar ze hebben niet allemaal dezelfde functionaliteit. Met kisten en doodskisten, zijn we meer bezig met utilitaire opslag. Goed verpakt in een mooi doosje, soms in een lade, soms aan een haakje, wachten onze sieraden wijselijk op de dag dat ze gedragen zullen worden, beschermd tegen licht en vochtigheid.

Sieradenbomen zijn een beetje anders. Geplaatst op een ladekast of op een kaptafel, legt hij uw sieraden bloot en laat ze voor iedereen zichtbaar uitkomen. Uw collectie is gesublimeerd. Net als bij een buste of een etalagepop kunt u desgewenst alleen uw favoriete paar oorbellen of een amulet ophangen waarvoor u een bepaald gevoel hebt. Het is aan u om te beslissen of u slechts één sieraad of meerdere accessoires wilt laten zien.

Met dit soort vitrines zullen de ogen van je vriendinnen zich verwonderen (en een beetje jaloers zijn). Het is niet alleen om op te scheppen dat het nuttig kan zijn. In één oogopslag vind je het stuk dat je zoekt om je look compleet te maken, en dat is best cool. Maar daar blijft het niet bij.

Een boom en takken, die alle sieraden dragen

De boom staat niet op zichzelf: met een voetstuk wordt hij nog functioneler. Het is dit kleine detail dat het mogelijk maakt om voor elk stuk van uw collectie te zorgen.

Oorbellen kunnen worden opgehangen en oorchips kunnen in het schaaltje worden gelegd. Hetzelfde geldt voor je manchetten en armbanden. Deze zullen de kleine, dikke en moeilijk op te hangen oorbellen en zegelringen in het rek vergezellen, terwijl de dunne armbanden, in zilver of zelfs goud, gemakkelijk een kleine plaats zullen vinden in het midden van de takken van onze steun. Het uitgebreide takkenstelsel van de sieradenbomen biedt een echte organisatiemogelijkheid.

Afwisseling voor alle persoonlijkheden

Gemaakt van hout, verguld metaal of smeedijzer, geplaatst op een nachtkastje of op een plank in uw kleedkamer of garderobe, deze sieradenhouder is er in vele verschillende vormen zodat u de sieradenhouder kunt vinden die het best bij uw persoonlijkheid past. Kun je niet beslissen? Neem er een paar! De Herten Sieradenboom zal een klassieke, chique en romantische decoratie perfect completeren, terwijl de Houten Sieradenboom perfect zal staan in een Scandinavisch interieur.

Het is dus waar dat deze steun, in tegenstelling tot andere, niet het voordeel heeft dat hij aan de muur kan worden bevestigd voor wie altijd op zoek is naar optimalisering van de ruimte. Het bewaart uw kostbaarste ringen, diamanten en parels niet onder glas, het heeft geen fluwelen lade en compartiment in vergelijking met andere soorten van opslag. Maar het is nog steeds een tijdloos, tijdloos en super functioneel item om die sieraden in op te bergen. Gecombineerd met andere artikelen hebt u alle middelen in handen om een mooie decoratie en mooie sieraden goed geordend en perfect georganiseerd te hebben.

Of u nu uw horloges wilt opbergen, uw halskettingen wilt ophangen, uw bohemien kettingen wilt showen of uw curb-ketting wilt bewaren, de sieradenboom We waren het bijna vergeten te vermelden, maar je vermoedde het waarschijnlijk al, het is ook een geweldig cadeau-idee voor alle juwelenliefhebbers, zelfs onze juweliersvrienden zullen er gevoelig voor zijn, dus ga ervoor.

Kortom: een uitstekende organiser, een decoratieve opbergplaats voor sieraden en een geweldig cadeau-idee, de sieradenboom heeft werkelijk alles om in de smaak te vallen en uw juwelier zal niet anders zeggen. Om uw langste stukken op te bergen, raden wij u aan eens te kijken naar onze halskettinghouders: ze zullen uw favoriete stukken sublimeren.