Sieradendoos Meisje

Filters tonen

Toont alle 20 resultaten

Sieradendoosjes voor kleine meisjes met fonkelende ogen

De liefde voor sieraden begint vaak al op jonge leeftijd. Nadat zij hun moeders of zusters zich hebben zien tooien met glinsterende, weelderige stukken, ontwikkelen deze jonge dames al snel de smaak om hun outfits te versieren met mooie fantasiesieraden. En we kunnen ze alleen maar begrijpen. Onze kinderen laten hun stijl en persoonlijkheid op steeds jongere leeftijd gelden, aangemoedigd door een nieuwe, positievere en opener opvoedingsmethode, die acceptatie van zichzelf en van verschillen voorstaat. Goed voor hen. Als gevolg daarvan zien we onze kleintjes nu ringstijlen mengen, fijne halskettingen en lange kettingen verzamelen of zich tooien met mooie manchetten met studs om te doen wat de volwassenen doen. Maar als sommige sieraden door hun kwaliteit zeer snel beschadigd raken (en dat weten we), dan zijn sommige stukken voorbestemd om lang mee te gaan en willen we ze verzorgen als onze oogappels. Dit is vaak het geval met armbanden en kettingen van bijvoorbeeld edele metalen. Voor hen is er niets beters dan ze kostbaar op te bergen in originele en functionele sieradendoosjes voor meisjes, die ze met plezier aan hun vriendinnen zullen laten zien.

Het bewaren van deze kostbare sieraden in geschikte dozen

Zorg dragen voor kostbaarheden is iets wat je van jongs af aan leert. Hoe vroeger u dit uw kleine meisjes kunt bijbrengen, hoe groter de kans dat het snel een gewoonte wordt. Hoewel onze kleine meisjes al een grote verzameling sieraden hebben, allerlei ringen, kroontjes, hartvormige ringen, verstelbare sterren en andere voorwerpen die niet echt waardevol zijn, zijn er enkele bijzonder kostbare voorwerpen die wij graag beschermd zouden zien.

Vaak gaat het om sentimentele voorwerpen die al door de tijd en generaties heen zijn gegaan en die wij aan onze dierbaren willen doorgeven. Andere keren zijn het geschenken, van de peettante, grootouders of goede vrienden, wat ze ook zijn, ze zijn waardevol en er moet voor worden gezorgd. Onze sieradendoosjes voor meisjes zijn zo ontworpen dat uw kinderen er hun schatten in willen opbergen. Vaak origineel, soms meisjesachtig, ze zijn functioneel, mooi en het gebruik ervan wordt even aangenaam als efficiënt, een echt kinderspel! Chique, van hout, eenhoorn of zelfs op zakformaat zodat je je kleine wondertjes overal mee naartoe kunt nemen, met of zonder oortjes, er is een veelheid aan. Elegante sieraden, gezette sieraden, horloges, en zelfs kleine geheimen zullen goed bewaard worden. Voor verjaardagen of geboortes zijn deze sieradendoosjes voor meisjes een geweldig cadeau-idee en zullen zeker opzien baren!

Een paar tips voor het onderhoud van uw fantasiesieraden

Voor velen van ons is het dragen van fantasiesieraden bijna heiligschennis. Wij houden van onze sieraden, wij hebben ze gekoesterd, en het kan niet zo zijn dat onze mooie ringen blauw worden en vlekken op onze huid krijgen omdat de kwaliteit middelmatig is. Voor anderen daarentegen is het kiezen voor fantasiesieraden een goede manier om onszelf een plezier te doen zonder de bank te breken en zonder ons te beroerd te voelen wanneer een van onze lievelingsoorringen zoek is geraakt. Ook voor onze kinderen zijn, afgezien van geschenken voor verjaardagen, doopfeesten of andere gelegenheden waarbij we onvermijdelijk voor kwaliteit zullen kiezen, fantasiesieraden een goed compromis tussen het doen glimlachen van onze kleine meisjes en het niet legen van hun portemonnee, wetende dat ze die vroeg of laat zullen beschadigen of verliezen.

Voor de meer voorzichtigen onder hen willen wij wat advies geven over het onderhoud van strasarmbanden, gouden sieraden en andere etnische ornamenten. Dames en meisjes, vermijd de badkamer of doe uw voorwerpen op zijn minst in een sieradendoos, als u besluit ze in deze ruimte op te bergen. Niets is gevaarlijker voor uw fantasiesieraden dan vocht. Snelle oxidatie gegarandeerd! Daarom kiezen wij voor een droge en koele plaats (ja, zoals de zachte fluwelen voering van het sieradendoos van ons mooie meisje bijvoorbeeld).

Dat spreekt vanzelf, maar als wij toevallig aan zee of bij een zwembad op vakantie zijn en plotseling zin hebben om een duik te nemen, moeten wij eraan denken onze ringen, oorringen, enkelringen en andere accessoires van tevoren af te doen. Bovendien wacht je tot je helemaal droog bent voordat je ze weer aantrekt. Ken je de kleine truc van blanke lak? Dit kan uw sieraden sparen en ze een tijdje langer mooi houden. Neem gewoon de tijd om uw accessoires te bedekken met een sluier van transparante vernis en laat het drogen. Zodra het droog is, fungeert het als een beschermend laagje, perfect om bijvoorbeeld te beschermen tegen transpiratie en om te voorkomen dat uw huid een groenige of blauwe kleur krijgt. Aarzel niet om de operatie te herhalen.

Met deze trucjes gaan de sieraden waar je meisjes van houden langer mee. Het is ook een goede manier om hen bewust te maken van eenvoudige onderhoudsprocedures voor later. Als er één ding is dat we niet hebben vermeld en dat voor alle sieraden geldt, is het regelmatig afnemen met een zachte doek en een zacht borsteltje om stof en onzuiverheden uit de meest ontoegankelijke hoekjes te verwijderen.

Een doosje kiezen voor de sieraden van uw dochter

Laat je kleine prinses haar verzameling overal achter en word je overspoeld met hangertjes, chokers en andere kleine barrettes? Dan is het waarschijnlijk een goed moment om haar een doosje te geven om haar sieraden in te bewaren. Is ze een liefhebber van paardrijden of eenhoorns? In ons assortiment sieradendozen voor meisjes vindt u vast iets wat bij haar past. Deze ingenieus ontworpen dozen kunnen tiara’s, linten en andere glanzende, veelkleurige kettingen bevatten. Als uw tiener al een vrouwensmaak heeft en glitter en hartjes niet meer haar ding zijn, of als u iets zoekt om uw eigen sieraden in op te bergen, moet u eens kijken naar onze collectie sieradendoosjes voor dames.