Winkelwagen

GRATIS LEVERING VANAF 50€ AANKOOP !

Hier vindt u uw antwoord.

Vaak gestelde vragen

U heeft een vraag of een verzoek? Neem contact met ons op via het contactformulier of per e-mail op contact@cxecomgroup.com.

Alle bestellingen worden binnen 24 uur verwerkt en binnen 48 uur verzonden. De levertijd is meestal 10 werkdagen, maar in sommige gevallen kan deze oplopen tot 20 werkdagen.

Wanneer uw bestelling wordt verzonden, wordt u een e-mail gestuurd met een trackinglink om de locatie van uw bestelling te volgen.

Zolang uw bestelling nog niet door ons team is gevalideerd, kunt u deze op elk gewenst moment (en zonder kosten) annuleren. Zodra uw bestelling “in behandeling” is, is het voor ons niet meer mogelijk om deze te annuleren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail op contact@cxecomgroup.com ons team zal al het mogelijke doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

Stuur ons gewoon een e-mail naar contact@cxecomgroup.com en wij vertellen u hoe u uw bestelling kunt retourneren. U bent alleen verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

Omdat wij willen dat onze klanten zo tevreden mogelijk zijn, bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling binnen 14 dagen vanaf de datum van ontvangst van uw bestelling te retourneren. Zie het retourbeleid voor meer details.

Als uw bestelling uit meerdere artikelen bestaat, kunnen deze afzonderlijk worden verzonden, afhankelijk van de beschikbare voorraad. Maak je geen zorgen, je pakje zal spoedig bij je zijn.

Heeft u nog hulp nodig ?

Neem contact met ons op !

Gratis levering

Vanaf 50€ aankoop

Tevredenheid of uw geld terug

14 dagen terugtrekkingsperiode

100% Veilige Betaling

iDEAL, Bancontact, Kredietkaart, PayPal