Ketting Houder

Filters tonen

Toont alle 58 resultaten

Toont alle 58 resultaten

De halskettinghouder: berg uw halskettingen op en decoreer uw ruimte

Tussen uw zilveren ringen, fijne armbanden, lange halskettingen, oorbellen, kwartshorloges en andere kostbare sieraden is het niet gemakkelijk de juiste opbergmethode te vinden om alles georganiseerd te houden. Voor uw halskettingen is de halskettinghouder de ideale steun. U kunt ze opbergen, maar vooral ook ophangen, zodat u ze altijd in het zicht hebt en uw mooie kettingen en kostbare medaillons niet in de knoop raken. Elk juweel kan worden ondersteund door een sieradenhouder. Met een accessoire als dit is er geen excuus meer om je sieraden te laten rondslingeren in een klein doosje op het nachtkastje of vergeten op de bovenkant van je dressoir. Kijk op Sieradendoos.com en kies uit een ruime selectie van trendy en ultra-functionele halsketting houders.

Voor elke sieradenverzameling een passende sieradenhouder

Wie heeft er niet van gedroomd? Een multifunctionele sieradenhouder, ideaal voor het opbergen en ordenen van uw halskettingen, die zo charmant is dat hij met trots een plaatsje in uw huis zal innemen en uw inrichting zal verfraaien? Ja, ja, dit is de essentie van de halsketting houder! Met deze sieradenhouder, speciaal ontworpen voor halskettingen, hoeft u geen uren meer te verspillen aan het uit de knoop halen van uw kostbare hangers en zilveren kettingen, in de hoop dat ze er allemaal ongeschonden uit zullen komen. Als u alleen maar dacht aan de bekende sieradenboom of de kleine etalagepop met de vier haakjes bovenaan, dan zit u er ver naast. Tegenwoordig is de halskettinghouder op duizend verschillende manieren verkrijgbaar en is hij een uitstekende organiser geworden. Of het nu van metaal, stof, hout, keramiek of zelfs porselein is, het is het ideale accessoire om uw sieraden te laten schitteren en ze te beschermen tegen de grillen van het leven.

Dames, men kan niet langer beweren dat houders voor boomsieraden geen bescherming bieden tegen stof. Vandaag zijn er geen excuses meer om niet te kraken. Net als een buste die uw mooiste amulet in de kijker zet, vergroot de halskettinghouder uw mooie sieraden, maar is niet tevreden met slechts één stuk. Net als in een sieradendoos worden al uw sieraden zorgvuldig bewaard onder glas, beschermd tegen stof en vocht. In combinatie met twee lades kunt u in dit sieradenrek al uw sieraden opbergen. Van zegelringen tot manchetknopen en diverse ringen, elk voorwerp heeft zijn eigen ruimte. Bent u op zoek naar een trendy sieradenrek dat ook uw inrichting kan verfraaien? Dat hebben wij ook. In deze categorie is de halskettinghouder, met zijn delicate lijnen, zijn stevig verguld metaal en zijn kleine opbergschaaltje, een echt decoratief object en tevens een originele manier om uw sieradenverzamelingen op te bergen. In een klassiek/chic of bohemien interieur zal het een sterke indruk maken.
Welke vitrinekast u ook kiest, hij moet geschikt zijn voor de accessoires die u bezit. Er zijn veel specifieke modellen sieradenrekken, maar voor een halsketting moet u vooral rekening houden met het type ophanging en de hoogte van de structuur. Meer ruimte voor een vloermodel? Een aan de muur bevestigd model kan u veel ruimte besparen. Misschien bent u een van die mensen die niet willen pronken met uw prinsessen outfit? In dat geval zal een Dressing Room Jewellery Hanger, hangend aan een kleerhanger in uw kleerkast, u voldoen.

De halskettinghouder, het geschenk om het hele jaar door te geven

Bij Sieradendoos.com vindt u allerlei soorten sieradenstandaards waarmee u een prachtige set sieraden kunt laten zien. De sieradenhouders bieden eenvoud en elegantie, terwijl de sieradendoos voor extra veiligheid zorgt. Een uitstekend cadeau-idee om te geven of om uzelf te trakteren het hele jaar door, wat de gelegenheid ook is. Jonge meisjes kunnen er hun eenhoornketting en fantasiesieraden in opbergen, mannen kunnen er hun horloges in fluwelen etuis bewaren en de dames al hun schatten. Het beste idee van het moment? De vermenigvuldiging van kleine cups om uw verschillende halskettingen en accessoires in te doen die uw borst sublimeren. Met deze kleine vakjes heeft u uw sieraden altijd binnen handbereik. En als u op zoek bent naar een cadeau-idee voor een liefhebber van armbanden, dan is onze collectie armbandenhouders geknipt voor u!