Horloge Doos

Filters tonen

Toont alle 22 resultaten

Horloge doos en horloge box

Wee degenen die menen dat onze lieve, tedere mannen niet ook het recht hebben om zwak en onredelijk te zijn tegenover mooie sieraden. Ja, sieraden en kostbare sieraden zijn niet alleen voorbehouden aan vrouwen. Heren van alle leeftijden, nationaliteiten en achtergronden zijn er ook gevoelig voor. En dat is maar goed ook, want er is een veelheid aan armbanden, manchetten en andere ringen van extreme kwaliteit en schoonheid, zowel verfijnd als mannelijk. Ook hier verschilt ieders gedrag. Er zijn mensen die de voorkeur geven aan kleine, chique en discrete objecten zoals mooie horloges, terwijl anderen de voorkeur geven aan complete, meer extravagante sets. Hoe het ook zij, iedereen moet beseffen dat ook hij voor het bewaren en onderhouden van zijn kostbare collectie geschikte containers nodig heeft.

Heren sieradendozen en horlogedozen

Wij zijn niet de enigen die dat zeggen, de juwelenexperts bevestigen het. Hoe zorgvuldiger uw sieraden worden bewaard en verzorgd, hoe meer de waarde ervan behouden blijft en ze jaren meegaan zonder beschadigd te worden. Sieradendozen voor heren zijn er in verschillende uitvoeringen. Sommige hebben talrijke compartimenten en bieden een grote verscheidenheid aan opbergmogelijkheden, terwijl andere meer sobere, beschermende kleine dozen zijn. Neem horloges, bijvoorbeeld. Onze horlogedozen alleen al zijn echte juweeltjes. Gemaakt van struisvogelleer of hoogwaardig hout, zijn ze de perfecte combinatie van eenvoud en elegantie. Een zeer beroemde heer zei eens dat “eenvoud de ultieme verfijning is”. We zullen hem zeker niet tegenspreken. Het valt nu niet meer te ontkennen dat sieraden niet alleen een vrouwenzaak zijn en dat mannen er evenzeer bij betrokken zijn. Om aan alle smaken tegemoet te komen en ervoor te zorgen dat iedereen iets van zijn gading kan vinden, zijn er veel verschillende dozen verkrijgbaar qua vorm, kleur en voering. Voor hen die nooit genoeg krijgen van het bewonderen van hun mooie uurwerken, hebben wij aan u gedacht. Onze opengewerkte dozen zullen uw mooiste stukken veilig bewaren terwijl ze voor iedereen te zien zijn. Geniaal, is het niet?

Nog een paar tips voor het onderhoud van uw horloges

Hoewel horloges tegenwoordig meer decoratief dan utilitair zijn geworden (ja, ja, we weten zeker dat ook jij je telefoon tevoorschijn haalt om naar de tijd te kijken en het horloge om je pols vergeet), worden ze vaak gedragen als een symbool van een bepaalde klasse, een bepaalde levensstijl. Om ze met trots te kunnen dragen, is het dus des te belangrijker ze in onberispelijke staat te houden. Het opbergen ervan in een geschikte sieradendoos voor heren wanneer ze niet worden gebruikt of wanneer men op reis is, bijvoorbeeld, is, zoals we hebben gezien, bijna onmisbaar. Er zijn echter andere kleine stappen die kunnen worden ondernomen om ze verder te beschermen tegen de gevolgen van de tijd.

Maak uw horloges regelmatig schoon

Met een zachte doek en een klein borsteltje met zachte, fijne haren kunt u de kronen en kasten van uw horloges reinigen. De zachte borstel verwijdert het kleinste vuil dat in de hoekjes en gaatjes van polshorloges kan komen. Het doekje zorgt voor een polijstend effect waardoor uw sieraden zullen glanzen zoals op de dag dat ze werden gemaakt. Je zult niet langer de enige zijn die ze bewondert.

Vermijd contact met bepaalde producten

Parfums, zepen en detergenten, bepaalde producten kunnen de esthetiek van uw object aantasten. Vergeet niet uw horloge af te doen als u uw handen wast of te wachten tot uw parfum goed is ingetrokken als u uw polsen omdoet voordat u uw sieraden omdoet. Wees u er ook van bewust dat intensieve en langdurige blootstelling aan de zon uw bandje kan doen verkleuren.

Controleer je horloge van tijd tot tijd

Ja, zoals elk goed horloge mechanisme, kan het ook verslijten. Als mechanische horloges twee jaar meegaan, gaan kwartshorloges nog een jaar mee voordat ze moeten worden nagekeken. Een kleine vriendelijke raad zou zijn om u te vertellen een horloge met een lege batterij niet te lang te laten liggen, nogmaals, hoewel een mechanisch horloge dat wordt gebruikt slijt, slijt een mechanisch horloge dat niet wordt gebruikt nog sneller! Tenslotte, probeer uw horloge niet zelf te repareren, tenzij u zelf een horlogemaker bent, want het zou zonde zijn het risico te lopen het mechanisme te beschadigen.

Ze opbergen is heilig

Hout of leer en waarom geen imitatie carbon voor nog meer stijl, aan u de keus, maar laat uw uurwerken niet ten prooi vallen aan stof, vocht en andere omstandigheden die ongunstig zijn voor hun goede gezondheid. Sieradendozen en horlogedozen voor mannen zijn trouwens werkelijk prachtige geschenken die zeker in de smaak zullen vallen bij de meest mannelijke heren. Een man die een horloge draagt, heeft onvermijdelijk een even elegante doos nodig om het in te bewaren. Luxe horloges, kwartshorloges, mechanische of analoge horloges, lederen banden of roestvrijstalen armbanden, ze verdienen het allemaal om met de grootste zorg te worden behandeld.

We zijn een beetje gefixeerd op horloges omdat we weten dat deze heren daar niet ongevoelig voor zijn, maar de Sieradendoosjes van Sieradendoos.com zullen ook perfect geschikt zijn om al uw kostbare sieraden in te ontvangen en te beschermen. De dozen met vakverdeling zijn zelfs ontworpen om zegelringen, kettingen en andere sieraden veilig op te bergen. Houdt u van hoogwaardige materialen en mooie afwerkingen? Bekijk dan onze collectie lederen sieradendozen en bedenk dat de beste manier om verleidingen te weerstaan, is er aan toe te geven.