Leren Sieradendoos

Filters tonen

Toont alle 80 resultaten

Toont alle 80 resultaten

Leren sieradendoos: edel materiaal voor kostbare voorwerpen

Het organiseren van uw sieraden collectie is geen gemakkelijke taak. Op advies van prestigieuze juweliers weten we nu dat het belangrijkste is ze zo goed mogelijk te beschermen tegen vocht, stof en allerlei wrijfsels. Het is dan ook gemakkelijk enkele tips af te leiden voor een optimale opslag.

Lange zilveren halskettingen of lange halskettingen zullen gemakkelijker worden bewaard als zij afzonderlijk van elkaar worden bewaard, waardoor het risico van knoopvorming aanzienlijk wordt verminderd. Chevalières, setringen of gouden ringen zullen gemakkelijk hun plaats vinden in de kleine vakjes van een passend doosje. Wat onze fijne armbanden, armbanden en manchetten betreft, zult u, afhankelijk van hun maat, vindingrijk moeten zijn.

Onze sieraden en edelstenen willen wij vaak veilig en goed bewaard zien in een koffer die even waardevol is als zij. Anders is het net alsof je een hele goede wijn in een kartonnen doos stopt, wat een verspilling!

Echt leer voor het behoud van uw sieraden

Natuurlijk leder, een edele grondstof, wordt in tal van producties gebruikt. Deze grondstof, die bekend staat om zijn duurzaamheid en weerstandsvermogen, vergt evenveel onderhoud als uw sieraden, maar vormt een zaak die perfect geschikt is om ze te beschermen. Het is bestand tegen scheuren, jaren en hoge temperaturen, en wordt al sinds mensenheugenis door onze voorouders gebruikt voor deze eigenschappen.

Wij zijn eraan gewend dat het wordt gebruikt als handtas, portefeuille en kleine lederwaren of zelfs als schoenen of kleding, maar het wordt ook gebruikt om verschillende en gevarieerde voorwerpen te maken. Zo kan een vrij eenvoudige doos zeer waardevol worden door het materiaal waarvan hij is gemaakt. Het geschenk van een lederen sieradendoos is een kostbaar geschenk, dat vaak zeer gewaardeerd wordt, aangezien wij allen de waarde en de kwaliteit van echt leder kennen.

PU leder, een alternatief voor echt leder

PU is eigenlijk polyurethaan. Dit van kunststof afgeleide materiaal wordt op vele gebieden gebruikt. In de medische sector, in de bouw soms of vaker in de textiel- en meubelindustrie. Visueel ziet het eruit als leer, maar het is geen leer. Hoewel dit materiaal niet de geweldige kwaliteiten van leder heeft, is het betaalbaarder. Dit alternatief maakt het mogelijk voor alle zakken om mooie sieradendozen te hebben.

De Sieradendoos.com lederen doosjes en etuis zijn juweeltjes op zich. Je hoeft alleen maar naar de luxe lederen sieradendoos te kijken om het te begrijpen. De grootte van de doos is indrukwekkend, maar dat geldt ook voor de opslagcapaciteit. Hij is gemaakt van PU leer en heeft niet minder dan zestig opbergvakken voor ringen en zo’n achttien vakken voor halskettingen en hangers. Dankzij het opengewerkte ontwerp worden uw sieraden niet alleen beschermd, maar zijn ze ook mooi om te zien. Een klein goudklompje! Maar het is niet de enige.

Ondanks zijn bescheiden opslagcapaciteit heeft de Croco Effect Jewellery Box ontegenzeggelijk veel karakter. Eenvoudig geplaatst op de bovenkant van een ladekast of kaptafel, geeft het een bijna rock’n’roll chic tintje aan uw decoratie.

Lederen etuis voor herenhorloges

Heren en andere goede mannen zijn niet ongevoelig voor sieraden en horloges. Deze heren kunnen ook een beetje dwangmatig worden in het bijzijn van een mooi horloge vol charisma. En een automatisch horloge of een horlogebandje moet in een kwaliteitskistje zitten om het te ontvangen. Met zijn fluwelen binnenkant zal de struisvogelleer horlogedoos velen verleiden. Compact, sober en elegant, het is de perfecte combinatie van raffinement en eenvoud. In dit geval is het onmogelijk dat uw horlogebandje oxideert of dat uw wijzerplaat krassen oploopt. Ideaal om twee horloges mee te nemen op reis.

Bewaren, organiseren, bewaren en decoreren: sieradendozen en veelzijdigheid

De lederen sieradendoos is een must voor iedereen die van zijn sieraden houdt. Uiterst veelzijdig, hij kan uw kostbaarste stenen bevatten, maar ook andere kleine kostbaarheden of hygiëneproducten. Kleurrijk, met verschillende vormen en gevarieerde materialen, past het zich aan alle smaken en stijlen aan. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, is de esthetiek van de doos niet het enige belangrijke element. Voor uw waardevolle sieraden, bijvoorbeeld, kan het belangrijk zijn dat uw doos een goed en veilig sluitsysteem heeft, al was het maar om te voorkomen dat de doos opengaat als er een ongelukje gebeurt.

Aan de functionele kant zijn uitneembare laden, aparte vakken, kleine horlogekussentjes en halskettinghouders allemaal criteria die u kunnen helpen de juiste keuze te maken. Sommige hebben zelfs een kleine spiegel. Identificeer de voorwerpen in uw juwelierszaak en de voorwerpen die u wenst op te bergen, hun vorm, materiaal of zelfs gewicht en kies op basis daarvan de ideale sieradenbewaarkast. Een bangle past niet, een dunne armband van een zilveren kettinkje wel. De sieradenhouder kan ook een aantrekkelijk alternatief zijn voor wie graag decoreert.

Wil je je accessoires meenemen?

Er zijn kleine, compacte doosjes, vaak van leer of kunstleer, die perfect zijn om bungelende oorringen, kleine parels, creolen en diverse hangertjes in te dragen. Ontdek tot slot onze collectie sieradendozen voor meisjes als u op zoek bent naar opbergruimte voor de sieraden van uw kleine prinsessen.