Sieradenhouder

Filters tonen

Resultaat 1–100 van de 114 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–100 van de 114 resultaten wordt getoond

Sieradenhouders: het nuttige met het aangename combineren

Hoe groter uw sieradencollectie, hoe vindingrijker u zult moeten zijn om ze op te bergen. Als u een van de weinigen (misschien zelfs de enige) bent met een zeer kleine sieradenverzameling en u zich daarmee kunt behelpen, zult u waarschijnlijk nooit geconfronteerd worden met het probleem van het opbergen van uw kostbare sieraden. Zo niet, dan weet u al wat een hoofdpijn het kan zijn om een oplossing te vinden die zowel esthetisch als functioneel is om uw verzameling edelstenen, fonkelende ornamenten en andere sentimentele sieraden in op te bergen. Zoals u al weet, als u zo ver bent gekomen, zijn we bij Sieradendoos.com dol op sieradendoosjes. Voor ons is het een van de meest doeltreffende manieren om onze favoriete accessoires te beschermen. Maar de keuze van een sieradendoosje is ook een (bijna verslavend) alternatief voor de doosjes die we zo goed kennen.

We zeggen verslavend, omdat de diversiteit van deze kleine voorwerpen zo groot is dat we ze al snel bijna net zo gaan verzamelen als onze sieraden. Ze zijn over het algemeen erg trendy en kunnen een echt decoratief accessoire worden. Onze sieradenhouders voor ogen en gezicht, bijvoorbeeld, zijn voorwerpen waarvan de onmiskenbare charme ongetwijfeld het classicisme van een ladekast zal versterken. Maar bij zoveel keuze en diversiteit rijst de vraag: hoe kies je een sieradenhouder die zowel esthetisch als praktisch is?

Het kiezen van een sieradenhouder: enkele adviezen om u te helpen

Er zijn enkele criteria waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van een sieradenhouder. Esthetiek is niet het enige element dat uw keuze moet bepalen. Wel, het is waar dat het uiterlijk al een criterium is waarmee rekening moet worden gehouden. Maar wat is het nut om een sieradenhouder te kopen als je hem niet mooi vindt? Een sieradenhouder wordt gebruikt om uw sieraden in op te bergen, maar het is belangrijk dat hij ook een lust voor het oog is om uw collectie te laten zien. Dus ja, we kunnen zeggen dat esthetiek het belangrijkste criterium zal zijn.

Wees echter niet te overhaast en stel jezelf een aantal vragen. Bijvoorbeeld: wat voor voorwerpen ga je er aan hangen? Zijn het alleen ringen? Kies je hem om je lange halskettingen en kettingen in op te bergen of je grote gouden stalen manchetten? Sommige sieradenhouders zijn niet geschikt voor alle soorten oorringen, dat moet u weten. Er moet ook rekening worden gehouden met het gewicht van uw kostbare accessoires. Hoewel ze over het algemeen ontworpen zijn om stabiel te blijven, bent u gedoemd te vallen als u iets aantrekt dat te zwaar is en waarvan het gewicht niet goed verdeeld is.

Daarom is het belangrijk te beseffen dat uw bohemien juweel, uw horloge of uw gouden of zilveren verlovingsring niet dezelfde behoeften zullen hebben als de andere. Om u een idee te geven: het sieradenrek kan alle soorten sieraden bevatten: lange halskettingen, verkleedringen of kostbare ringen en zelfs kleine oorringen, zonder het risico dat ze omvallen omdat ze opgehangen zijn. Maar het past misschien niet bij uw hele verzameling. Het laatste criterium om te bepalen is het aantal armbanden, ringen en andere sieraden dat u bezit. Maak je geen zorgen, zelfs voor de ongelofelijk grote collecties hebben wij een oplossing.

Halsketting houders

Zoals u zich kunt voorstellen, zijn deze ontworpen en vervaardigd om uw halskettingen op de meest optimale manier op te hangen. Bye-bye kettingen en lange kettingen die er lang over doen om te ontwarren. Alles op zijn plaats, zodat er niets beschadigd raakt of tegen elkaar botst. Maar ook hier is er een element dat niet over het hoofd mag worden gezien. Stel je voor dat je lange halsketting van meer dan 30 cm opgehangen wordt aan een steun van amper 15 cm hoog, begrijp je waar ik heen wil?

Ring houders

Voor ringen is het iets eenvoudiger, met weinig kans dat ze verstrikt raken in een ander accessoire en tijd (en geduld) verspillen aan het ongedaan maken van het probleem. Hier zullen veel houders het doen. Leg ze in een mooi schaaltje zoals dat van onze sieradenschaalhouder of onze decoratieve sieradenhouder. Waarom bewaar je ze niet in stijl op de slurf van onze olifant ringhouder? We vinden het geweldig! Kortom, hang ze op, plaats ze, berg ze op, doe wat je wilt.

Ooring houders

Onze delicate kleine parels en prachtige diamanten verdienen al onze aandacht. Deze tijdloze en bijzonder kostbare sieraden worden het best opgeborgen, weg van het stof. Voor de anderen is er weer keuze te over. Afhankelijk van de sluiting van uw paar oorringen, bieden wij een aantal perfect passende ooringhouders aan. Of het nu gaat om een paar bungelende oorringen of een klein paar hoepeloorringen, er is voor elk wat wils. Is je collectie enorm? Kies er meerdere!

Armbanden houder

Het kiezen van een armbandhouder is vrij eenvoudig. Hij is niet te lang en niet te kort en kan worden opgehangen of op een kleine schaal worden geplaatst. Geen probleem van opslag dus. Om halfedelstenen of uw mooiste armbanden in de kijker te zetten, zijn er displaystandaards speciaal voor gemaakt. Veel plezier!

Dus hebben we een rondje gedaan langs de mogelijkheden. Sommige displays zijn gespecialiseerd en bieden de mogelijkheid een bepaalde categorie japonnen beter op te bergen dan andere, zoals bustes bijvoorbeeld, die de beste keuze zijn wanneer u uw borstplaten, saffieren of diamanten halskettingen wilt laten zien. Andere daarentegen zijn veelzijdig en maken het mogelijk vele soorten sieraden op te bergen. Kleine klokjes, lederen horloges en polshorloges kunnen er allemaal probleemloos in worden opgeborgen. Zoals wij allen weten, zijn sieraden kostbaar en vaak sentimenteel, zodat het van essentieel belang is ze te verzorgen. Hoewel de sieradenhouder geen bescherming biedt tegen stof, heeft hij het voordeel dat het risico van wrijving of kleine schokken als gevolg van contact met andere sieraden wordt vermeden. Het is dus een zeer betrouwbare en esthetische manier om uw vele sieradensets en prinsessenoutfits te onderhouden en te verzorgen.